vineri, 4 septembrie 2009

Notare periodica 1



E incredibil cat de mult te oboseste statul degeaba dupa ce ai fost obisnuit sa robotesti toata ziua,ba in colo, ba in coace. Si cat de mult te plictiseste dupa ce ai fost obisnuit cu un program de care trebuia sa te tii cu “sfintenie”

Parca dupa ce iti termini treaba te timti eliberat, dar dupa cateva zile de stat asa in care pierzi timpul aiurea, obosesti, nu te mai relaxezi , te plictisesti, nu te mai simti liber, si chiar daca te simti liber iti dai seama ca nu prea ai ce face…ca nu prea ai optiuni …asa ca iar pierzi timpul si te uiti la niste filme pe care nu le mai tii minte peste 3-4 zile.

E foarte aiurea sa iti dai seama ca “acum” ai putea face tot ce nu aveai timp sa faci atunci cand aveai un program strict, dar acum nu mai ai acele oportunitati, nu te mai suna nimeni sa te invite la o bere sau la o plimbare sau la un concert, parca toata lumea te-a uitat. M-i s-a intamplat de foarte multe ori sa am treaba multa sau sa fiu la repetitii si sa ma sune prietenii sa mergem undeva si apoi cand sunt liber sa nu ma mai sune nimeni, din contra cand ii sun eu sa aiba ei treaba…atunci simt ca innebunesc.

E ca un ciclu, cand nu am eu treaba are un prieten al meu si apoi altu si tot asa pana ajunge din nou la mine si asa ne dam seama ca am ajuns sa fim coplesiti de un program si de tot felul de probleme pe care nu le putem amana…nu mai e ca atunci cand eram mici si nu amveam nicio treaba cu nimeni …ne jucam toata ziua si stateam cu prietenii.