marți, 22 februarie 2011

Duc o viata neregulata , dar in acelasi timp regulata.

Duc o viata neregulata , dar in acelasi timp regulata.
Analizati sintagma!
Eu personal duc o viata neregulata, nu mananc la ore aproximativ fixe, nu mananc trei mese pe zi intotdeauna,mananc numai prostii, nu adorm la ore normale, si nu dorm mult. Bine sunt sigur ca 98,73% dintre cei care citesc prostia asta sunt aproximativ la fel ca mine la capitolul asta.
Partea a doua:
Viata mea este totusi regulata, se ocupa SISTEMUL de asta, si peste cate cineva in fiecare zi.
Cred ca asta se intampla tuturor, ca sistemul sa va ”reguleze” viata, sistemul de aproape orice din tarisoara noastra.
Dupa aceasta prima faza, importanta, vine a doua, cand in fiecare zi se gaseste cate cineva sa imi “reguleze” viata, sa nu-I convina ceva la ce fac sau cum fac sau ca nu fac.

sâmbătă, 19 februarie 2011

Amintiri

Cum stateam eu singur singurel plictisit si somnoros in fostul meu “loc de locuit” din Bucuresti, colegii mei fiind plecati la munca, se aude soneria, eu, contrariat,stiind ca locuiesc clandestin in acel apartament, nu stiam ce sa fac, sa raspund sau nu. Ma uit pe vizor dar nu observ nimic. Deschid usa…. Stupoare… in fata usii doi indivizi fiecare cu cate un obiect in mana, unul cu lada si unul cu capacul unui…sicriu.
Urmeaza dialogul:
Ei: Buna ziua! Aici e?
Eu: (siderat)Ce sa fie?
Ei: Aici trebuie sa aducem asta?
Eu: Pai din cate vedeti nu am doliu la usa, sunt somnoros, suparat sau trist nu sunt, sunt singur acasa.
Ei: Aaaa, inseamna ca am gresit adresa, cred ca trebuia cu un etaj mai sus.
Eu: ok, cum stiti dar aici, nu.
Fara scuze, fara nimic.
Pana si oamenii de la pompe funebre ar trebui sa aiba un liceu si o oarecare tinere de mine.
Daca dadeau peste o babuta singura si aproape de acel prag, daca facea infarct femeia din cauza acestei greseli ciudate?

marți, 15 februarie 2011

site-uri de socializare

Mai am o problema…(am observant ca scriu pe blog numai cand am o problema de genul asta sau cand imi dau seama ca am trecut prin asa ceva si nu e bine)..bun ..problema…
Populatia globului sub 30 de ani traieste pe facebook sau alte site-uri de socializare, daca intrii pe profilul unui tanar acolo aflii tot despre el varsta, sex, viziune politica, starea relatiei lui, genul de muzica pe care il asculta, filmele preferate, cartile preferate dar sa nu uitam de poze…daca nu ai poze ..degeaba existi pe aceste site-uri…sau daca la starea relatiei tale scrie ca esti singur…e clar…toata lumea crede asta sau daca pe profil ai ca esti intr-o relatie chiar crede toata lumea ca esti…asa trebuie sa fie….dar noi nu traim pe aceste site-uri…daca vrea cineva sa afle cineva ceva despre noi de ce nu suntem intrebati direct? Trebuie sa ne schimbam starile imediat…daca unul este un curvar “nenorocit” ar trebui sa isi schimbe starea in fiecare zi pentru ca ba se cupleaza ba se desparte…?
Lumea asteapta like-uri pentru poze, pentru postari ...e foarte dezamagita daca cineva nu apreciaza ceea ce a postat.Lumea se compatimeste acum prin comment-uri la statusul "single"...de ce nu ne putem intalni cu prietenii nostri sa le povestim si sa ne compatimeasca sau sa ne dea un sfat...vrem sa vada toata lumea ce am ptit noi...nu e bine..unde mai e intimitatea?
Viata noastra este reala nu depinde de un site de socializare…si ne dam seama cu greu…la un moment dat am fost si eu prins de “vraja” asta…cum sunt multi altii, foarte multi…traiesc mai mult pe facebook decat real…atat!