duminică, 27 noiembrie 2011

Iubesc Romania!


Nu am stiut pana acum ca aceasta campanie este facuta de Pro tv, foarte buna, multe felicitari.
Link-ul catre site este aici.

o sa spun si eu de ce iubesc Romania!

Iubesc Romania pentru ca daca nu ar fi asa cum este, daca nu ne-ar fi fost sa ne descurcam , romanii nu ar fi inventat atatea lucruri, pe noi nevoia ne invata si am stiut sa invatam din fiecare lucru marunt sa ne ridicam, individual sau nu. Dupa cum se si spune, "romanul face din rahat bici!". Iubesc Romania, pentru ca aici exista o natie unita si cand vrea ceva se intampla, am vrut independenta ne-am unit si am obtinut, am vrut unire, acum 93 ne-am unit si am reusit, am vrut democratie, acum 22 de ani ne-am unit si am reusit si vom mai face asta.
Iubesc Romania, pentru ca romanii au umor, eu rad in fata problemelor si gandesc ca "Ce nu te omoara te face mai puternic", romanii sunt inteligenti, cum se arata si in camanie , e plin de ingineri romani la companiile de afara.
Iubesc romanii pentru ca stiu sa traiasca stiu ca o viata au si o traiesc la maxim.
Romanii sunt facuti tigani si cersetori pe unde sunt prinsi dar nu raspund cu aceiasi moneda si asta ne da un plus, suntem noi intr-un impas cu imaginea, dar noi stim cine suntem cu adevarat si nu suntem lasi o sa reusim sa facem ca Roamnia sa arate ok in ochii " occidentalilor" nu sunt cu nimic mai presus ca noi.

Eu o sa promovez campania asta , sper ca si voi sa o faceti!

luni, 21 noiembrie 2011

Poti corecta o impresie proasta a unui om despre tine numai daca ii scoti ochii cu gandirea si comportamentul tau in sens pozitiv.
Nu credeam, dar am patit pe propria piele!

joi, 17 noiembrie 2011

Astenie de toamna!

Gata!

Soarele s-a luptat din rasputeri sa razbata dar nu mai poate,puterea-i de asta-vara nu se poate compara cu vijelioasa si mai tanara toamana

Natura da sa moara, pasarile aproape toate au fugit, ursii isi cauta barlogul, ploile marunte si reci si-au facut simtitta prezenta de astazi, pamanatul s-a acoperit cu frunze multicolore care nu reusesc sa mai trezeasca la viata peisajul care seamana cu cel din parcul poeziei lui Bacovia.

Oamenii merg pe strada in directii precise aproape alergand tristi spre locurile de munca , singuratici.

S-a schimbat decorul din vara cand lumea mergea agale la ora apusului.

Asteptam sa mai treca un ciclu sa ne bucuram de natura vie din nou!

marți, 8 noiembrie 2011

Reciclez, deci traiesc!

Este o campanie infiintata de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta, finanţata de Coca-Cola HBC Romania şi sprijinita de Eco-Rom Ambalaje, ce are ca scop atragerea atentiei asupra problemei deseurilor.
Un om produce anual aproximativ 400 kg de deseuri, care in mare parte ajung sa polueze mediul, daca ar fi colectate selectiv ar putea fi recilate!
Ce ziceti de asta?


Aceasta campanie vine cu o publicitate buna. Propun sa o facem cunoscuta pentru a vedea toata lumea despre ce e vorba in colectarea selectiva.




Pentru mai multe informatii click




miercuri, 2 noiembrie 2011

Cand ai crescut ultima oara?

Mentalitatea se schimba , cand esti mic vrei sa fi mare, cand ai ajuns mare, vrei sa fi mic, dar aici nu e vorba de inaltime sau ani…
Mi-a spus acum cineva “de cand am crescut si constientizat care e faza cu timpul ma tot chinui sa fiu punctuala”, imediat mi-a venit in cap intrebarea asta, pe care nu vreau sa o dezvolt, ci vreau sa va las imaginatia sa zburde…
Ia sa vedem…ce iese?

O sa spun eu primul....Eu mi-am dat seama ultima oara ca am crescut cand am inceput primul job serios, la care nu trebuia sa intarzii, sa ma port intr-un anume fel…asta e ultima oara importanta cand imi aduc aminte..