joi, 31 martie 2011

Am zis ca voi scrie o carte cu toate lucrurile ciudate care mi se intampla sau pe care le vad in minunatul Bucuresti, dar pana atunci voi scrie aici.
Pe langa omul matol tot timpul si cel care dirijeaza circulatia in intersectia din fata blocului, mai sunt multe, cum ar fi:
Pusti smecheri care se plimba cu masina pe malul Lacului Morii claxonand oamenii, ei(pustii) simtindu-se mandrii de ceea ce fac, impresionand fetele din dreapta lor.
Oameni care te imping din fata usii de la metrou pentru a intra ei exact inainte de inchiderea usilor, se grabesc oamenii, nu te poti impotrivii.apoi ii vezi prin geamul metroului cum te mai si injura si tu, zambesti trist.
Vatmani care claxoneaza pietonii care trec pe culorea verde a semaforului sa se miste mai repede pentru ca , “minunatul “ vatman se grabeste sa treaca pe rosu, si nu fac asta numai la trecerile de pietoni, ci si in intersectii claxonand masinile sa ii “elibereze” calea , pentru ca din nou se grabeste, sa ce? Sa se intoarca…
Nu mai vorbesc de trafic pentru ca nu m-as mai putea opri.
Bodyguarzi de la metrou care se iau de mine pentru ca stau in picioare la metrou cand metroul este gol, si ma pun sa stau jos ca sa nu ma mai uit cum ia metroul curbele si sa nu mai copiez acesta miscare cu degetul (nu stiu daca va dati seama exact ceea ce faceam)…
Homeless care stau langa hotelul Novotel goi pusca in conditiile in care afara sunt aproximativ 0 grade, dar cu hainele langa ei. Nu stiu daca oamenii care vin si se cazeaza la acest hotel vor sa vada aceasta imagine de la balconul camerei lor.
Atat imi amintesc pentru moment , cum imi amintesc ceva, voi completa.

2 comentarii:

Bogo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Bogo spunea...

ai uitat de tantza de la shopu de la colt cu un siktir pe ea, caretz baga shitz scoate cand te duci sa cumperi cate ceva, pentru ca deh...ai avut kuraju so deranjezi vezi tu din butonatul unui aiphone3 (replika probabil) sau din diskutia atat de serioasa cu "barbatasu" de cartier...

PS: toate greselile gramaticale au fost scrise cu acelasi scop pentru care a fost scris si articolul de baza (pentru a observa mai bine minunatiile Romaniei)