duminică, 3 ianuarie 2010

Notare periodica 4

Gata!vine vremea sa umplem scolile, facultatile si locurile de munca, evident cu mai multa greutate ca asa e romanul, ramane in concediu sa manance, nu cumva sa se menajeze sau sa faca sport, nu, sa manance sarmale, friptura si multe altele, acum ar zice ca au o scuza, ca e iarna…am o veste, a fost mai mult soare, dar noi tot cu burtile in sus stam , mancam stam, mancam din nou asa este neamul nostru.
Cand intram in concediu, mare bucurie, o sa miroasa in toate casele a bunatati, la asta ne gandim cand vin sarbatorile, nu mai e nimic crestinesc in sarbatorile astea de iarna, nu mai conteaza ca e Craciunul , Sf. Vasile , Sf Stefan sau Sf. Ion, e motiv pentru a manca si si si…PENTRU A BEA…hai sa ne imbatam sa ne facem pulbere ca s-a nascut Iisus…va dati seama la ce ne gandim noi…), vai de capu nostru si, apoi in ianuarie stam in spitale si ne vedem la televizor ca nu am mancat si nu am baut cumpatat, pai normal ca asa suntem noi, lacomi…, nu mai scriu in continare de teama sa nu jignesc.
Aveti grija!

Un comentariu:

NimicNormal spunea...

stai linistit ca astea sunt probleme minore. asta cu mancatul si bautul de sarbatori nu ar fi atat de grave ca se intampla de cateva decenii, dar mai grav e ce se promoveaza la tv. ce parere ai despre fernando care canta: "la bula la poarta e o matza moarta, o ducem la morga sa cante la orga" si bubuie youtube-ul cu "vedete"...