luni, 27 octombrie 2008

Visul

De ce traim pe jumatate?De ce visam pe jumatate?De ce ne dorim doar jumatate?
De ce sa nu traim intreg,sa visam intreg si sa ne dorim TOTUL.
Nimic nu este imposibil(dar nici sa nu fie absurd ceea ce vrei),trebuie doar sa ne dorim cu adevarat un lucru si mai important este sa muncim pentru ceea ce ne dorim,nimic nu vine la tine pus pe tava,doar sa te servesti.Si chiar daca unele vise vin gata puse pe tava ,nu ai aceeasi satisfactie ca atunci cand ai muncit tu pentru visul tau si te-ai straduit sa iasa cum iti doreai tu.
Visele inseamna munca,dar o munca placuta,pe care o faci cu drag pentru ceva la ceva visezi si speri ca intr-o zi vei ajunge acolo sus unde tu iti doresti.Cand muncesti din ambitie pentru ceva este o munca pe care nici nu iti dai seama ca ai facut-o.
Tot timpul trebuie sa avem ambitii mari pentru ca numai asa putem triumfa in fata celor care nu ne cred in stare de nimic si pentru noi sa ne aratam ca putem si ca vrem sa fim printre cei mai buni,printre cei care cred in puterile lor.
Daca tot timpul ne-am multumi cu ce avem si nu am visa sa ajungem mai sus am trai degeaba,am trai ca sa populam pamantul.Niciodata ceea ce ai nu trebuie sa iti fie in deajuns.
Unii oameni spun ca numai copii viseaza sa ajunga:aviator, cantaret, dansatoare, fotbalist,etc, dar este total gresit sa crezi ca nu e bine sa visezi.
Iar ajungem sa avem drept modele copii,ei nu isi dau seama dar sunt foarte importanti,trebuie sa invatam de la ei sa visam.
Visele te pot inalta dar te si pot dezamagi,dar tot din cauza ta,pentru ca nu ai crezut indeajuns de mult in visul tau si in sansa de a-ti implini visul.
Lumea viselor nu este o lume a basmelor cum spun unii, sau poate este pana la un moment dat,pana incep sa se implineasca,pentru ca sunt vise pentru a se implini, si apoi ies din lumea basmului ,intra in real.Basmele nu se implinesc nicioadata,ele sunt facute din fentezia creatoare a unor oameni ce nu viseaza vise ce pot adevarate.
Daca nu am visa si fiecare s-ar multumi cu ce are lumea ar intra in rutina, si fecare ar merge la serviie fara a vrea sa avanseze in grad ar merge acasa(fara abatere de la drum)ar manca si ar dormi, In fiecare zi aceleasi lucruri.
Apropo,visele inseamna si distractie pe langa munca, cand munca o faci din placere te distrezi si e mai atragator sa muncesti cand te distrezi.Cand sti ca muncesti pentru tine,muncesti cu zambetul pe buze.
Dar nu toate visele pot fi implinite muncind numai tu,uneori ai nevoie de cineva care sa te sustina si sa te ajute,acel cineva nu poate fi decat un prieten care crede in visul tau si te va ajuta sa il duci la implinire,pentru ca (virgula) candva si tu ai facut acelasi lucru.
In implinirea unui vis se mai ivesc si obstacole venite sa te intrebe daca chiar vrei sa se implineasca visul,tu trebuie sa le raspunzi pozitiv,”DA,VREAU SA IMI IMPLINESC ACEST VIS!SI, DA VOI MUNCI IN CONTINUARE PENTRU IMPLINIREA LUI!” si atunci vei trece peste orice obstacol. Important ca oriunde este sa ai incredere in tine si sa faci ceea ce iti dicteaza interiorul tau,sufletul tau,inima ta. Cu incredere treci peste orice,dar orice reusita inseamna sudoare, munca,SUFERINTA, si nu in ultimul rand distractie.
Nu conteaza cat dureaza pana se va implini conteaza sa muncesti pentru ceea ce vrei sa fie al tau.
Trebuie sa mori incercand sa iti implinesti VISUL.

2 comentarii:

Alecsandra spunea...

nici macar cel mai absurd lucru nu e imposibil [cred eu...:P]
'but eventually you grow up and one day you open your eyes and the fairy tale disappears. most people turn to the things and people they can trust. but the thing is, it’s hard to let go of that fairy tale entirely because almost everyone has that smallest bit of hope and faith that one day they would open their eyes and it would all come true.'

Andrei andrei spunea...

ma sa sti ca ai un blogg chiar tare, m-ai facut sa citesc cap coada mai multe publicatii..bv pentru talentul de a scrie